AFM AFM

Appartement T4 - nummer F6

Frankrijk , Flaine , gebouw F , verdieping 3
€ 341.825
  • Aantal personen 8

  • Slaapkamers 3

  • Badkamers 3

  • Oppervlakte 67 m2

Download Plattegrond

Op 1.850 meter hoogte, in het Franse Flaine, bevindt zich het 4-kamer appartement T4B, geschikt voor 6 tot 8 personen. Dit appartement is voorzien van 3 slaapkamers, 3 badkamers en beschikt tevens over een slaapbank voor twee personen in de woonkamer. Twee slaapkamers zijn uitgerust met éénpersoonsbedden en één slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed. Van de drie badkamers is er één voorzien van een ligbad. Ook is er een separaat toilet aanwezig. In de keuken beschikt u over een keramische kookplaat, vaatwasser, oven, magnetron/grill en afzuigkap. Vanaf de twee royale balkons met zuidelijke ligging heeft u prachtig zicht op de omliggende bergen.

Appartement T4B nummer F6 is gelegen op Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 67 m2 en ligt op de derde verdieping van gebouw F. U kunt het appartement bereiken met de lift of met de trap.

De indeling van deze accommodatie kan afwijken. De plattegronden, afbeeldingen en video's zijn van een woning uit dezelfde pool en geven een goede impressie, maar zijn slechts ter illustratie.

Investeren in een vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug

Over Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif

De ruime en comfortabele appartementen en chalets van Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif zijn gelegen op 1.850 meter hoogte. Voor optimale ontspanning biedt het resort uitgebreide faciliteiten.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt beleggen in recreatief vastgoed?

Als alternatief voor sparen of als aanvulling van uw investeringsportefeuille kunt u investeren in een vakantiewoning op Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif. U kunt dan zelf gebruikmaken van uw vakantiewoning en deze laten verhuren aan toeristen. Op deze manier ontvangt u een gunstig rendement op uw investering middels de maandelijkse huurinkomsten. U wordt geheel ontzorgd wat betreft de verhuur en het onderhoud van uw tastbare bezit. Ook kunt u bij ons rekenen op deskundige (aankoop)begeleiding.

Door wie wordt mijn vakantiewoning verhuurd?

Onze eigen verhuurorganisatie Dormio Resorts & Hotels verzorgt op geheel professionele wijze de verhuur van uw vakantiewoning aan toeristen. Wij werken samen met nationale en internationale touroperators en maken tevens gebruik van onze eigen middelen. Door onze zeer gerichte klantbenadering weten wij snel passende huurders te vinden. Zo realiseren wij een zo hoog mogelijke bezettingsgraad. Dit resulteert in een mooi rendement op uw investering!

Kan ik mijn vakantiewoning financieren?

Of u uw vakantiewoning kunt financieren is afhankelijk uw persoonlijke situatie. Wanneer u gebruik maakt van financiering bij de aankoop van een vakantiewoning op Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif behaalt u middels het hefboomeffect een mooi rendement op uw eigen vermogen! Uw financieel adviseur kan u hier alles over vertellen, maar wij brengen u ook graag in contact met onze onafhankelijke partner Soeverein IFS.

Wat wordt het rendement op mijn investering?

Wij geven u graag inzicht in de rendementsprognose. Vraag hier alvast de volledige verkoopinformatie aan. Eén van onze verkoopadviseurs neemt vervolgens contact met u op om u van alle informatie te voorzien.